WELKOM
HOTEL
RESTAURANT
MENU
HUWELIJK & FEESTEN
FOTO'S
PROMOTIES
INFO & PRIJZEN
WEGBESCHRIJVING
CONTACT & BOEKINGEN

Kies uw taal...

 

 

 

 


Tussen Alicante en Valencia, aan de Costa Blanca, vindt u Casa del Maco, een oase van rust.

Dit charmante hotel van 4 kamers, elk met hun eigen inrichting, bevindt zich aan de voet van de Sierra de Bernia, en is omzoomd door naald-bossen en wijngaarden, olijf- en amandelbomen, en kijkt uit op het blauw van de Middellandse zee.

 

--

Casa del Maco is een Spaanse finca uit de 18e eeuw die zorgvuldig is gerestaureerd met respect voor de autochtone architectuur en ingericht met oog op detail.

En van de grote troeven is het restaurant.

Met haar perfecte mix tussen Franse keuken, mediterrane tinten en bruisende creativiteit is het restaurant Casa del Maco n van de meest erkende uit de streek. Dit wordt ook ondersteund door een talentvolle, jonge en vriendelijk equipe, die van uw bezoek een ervaring maakt.

Hannes Galle & Barbara De Vooght verwelkomen u graag voor een romantische avond, een ontspannend weekend of deugddoende vakantie. Samen met de getalenteerde equipe van Casa Del Maco doen ze er alles aan om u zorgeloos te laten genieten van het beste wat de Costa Blanca te bieden heeft, zowel in het sfeervolle restaurant, op het zonovergoten tuinterras als in het gezellige hotel.

Uw droom is de onze...


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Casa Del Maco

Tel: (0034) 965 73 28 42
Fax: (0034) 965 73 01 03
Moile: (0034) 690 242 482